Wat doe je met de rest van je leven?

Het is tijd dat je beseft dat iedere dag een nieuwe kans is om je leven vast te pakken.

Leef het voluit in de vorm zoals het komt!

Hoe kan ik je helpen..

De afgelopen jaren, tijdens de schrijfsessies die ik gaf en bij de reacties op mijn geschreven woorden, merkte ik dat veel mensen behoefte hadden om het verhaal van hun hart te delen. Om lucht te geven aan de woorden die daar soms verborgen lagen, maar ook omdat ze op zoek waren naar een nieuw begin. Dat het tijd was om dingen te gaan verwerken, iets af te sluiten of dat ze gewoon, ondanks hun situatie, met meer plezier en blijheid hun leven wilde gaan leven. En ik voelde dat ik wist hoe dat moest. Dat ik het begin van de weg wist en vaak zei: “Pak maar mijn hand, ik laat je zien waar je kan beginnen!” Want ik ben niet alleen een schrijfster maar ook een creatieve maker en bedenker. Dus ontwikkelde ik vier online producten waar een ieder mee uit de voeten zou kunnen.

Een online community “Creative Writing Club” waar je tips en inspiratie krijgt om creatief aan de slag te gaan met je art journals, je woorden en je gevoelens. Een schrijfprogramma “Schrijven vanuit je hart” waar je zonder moeite of beoordeling op je eigen gemak kan oefenen met je woorden, je ideeën en je creativiteit. Een coach piposessie on-demand waar je in 28 opdrachten inzicht krijgt in jezelf en dicht bij jezelf komt. Een uitgebreid programma “Mijn Plan de Campagne” waar ik al mijn kennis en ervaringen in stopte en waar je met mijn video’s, inspiratie en lessen een reis maakt in jezelf. Waar je blijheid en energie gaat verzamelen en gaat leren toepassen in je leven. En als laatste ben ik bezig om de coach sessie die ik 1 op 1 gaf in de pipowagen als online demand cursus voor je te maken. Zodat je, waar je ook woont en wanneer je ook wil, gewoon vanuit je huis kan werken aan jezelf. Onder begeleiding van mijn woorden en opdrachten online aan de slag te gaan met waar je nu staat en waar en hoe je wil leven.

Wat een heerlijkheid om mijn inspiratie en “wijsheid” met je te mogen delen en je daardoor verder te helpen op je eigen pad. Dankbaar voor de vele reacties die ik daarop krijg en als ik zie hoe mensen groeien naar een leven met meer plezier. Twijfel je welk product bij jou zou passen of heb je interesse in persoonlijke begeleiding? Laat het me weten en stuur een mail naar info@lifeofchrisje.nl

CREATIVE WRITING CLUB

GRATIS

 

Je bent op zoek naar inspiratie om creatief te gaan (starten met) schrijven, je hoofd leeg te maken en je hart te vullen met plezier en moed. Herkenning in de woorden van een ander, je staat niet alleen en je kunt (als je dat wil) jouw eigen schrijfsels en creaties delen met de groep. Kortom, een inspirerende en warme community waar je binnen en buiten de lijntjes mag schrijven, zonder rode strepen in je schrift en waar je mag zijn wie je bent. Er staan opdrachten, cursussen en inspiratie voor je klaar waar je thuis mee aan de slag kan op je eigen manier. En daar houden we van. Het leven vastpakken op onze eigen manier! Jump in!

SCHRIJVEN VANUIT JE HART

€128

 

Een online cursus op je eigen tempo, voor een ieder die meer wil oefenen met moeiteloos schrijven waarbij je naar boven haalt wat er bij jou leeft. Creatieve schrijfoefeningen waarbij je momenten leert vangen in woorden en inspiratie krijgt om zelf verder te gaan. Je hart openen en de woorden eruit te laten geven je inzicht en helderheid. De cursus zal je helpen om te gaan staan voor jezelf en daardoor kracht en moed uit te stralen. Op je eigen tempo, gewoon thuis op het moment dat het jou uitkomt creatief aan de slag gaan. En je krijgt tevens gratis toegang tot de community 'Creative Writing Club', waar schrijftips, inspirerende posts en een warme groep mensen voor je klaarstaan.

PIPOWAGEN-SESSIE

€168 / €548

Jarenlang ontving ik mensen thuis in mijn pipowagen. Om ze even in een moment van rust naar binnen te laten keren en inzicht te geven in dat wat er in hun hart speelde. Prachtige en emotionele sessies waarna ze vol inspiratie en met nieuwe moed de deur uitgingen. Het leven zoals het komt, vastpakken en zoveel mogelijk genieten van dat wat het beste bij je past. Zorgen, verdriet of onzekerheid omzetten in mogen zijn wie je bent en daarvoor gaan staan. Binnenkort is de pipo-sessie alleen nog online als cursus verkrijgbaar. Op deze manier kan ik mijn handen naar nog veel meer mensen uitsteken en hun hart helpen openen. Hoe mooi is dat! In deze sessie ga je terug naar de basis, brengen we in kaart wat er speelt en krijg je tips om ermee aan de slag te gaan. Dit is een mooie start om mee te beginnen. De deur van de pipowagen staat open voor jou. Je kunt de piposessie zelf doorlopen (BASIC) of samen met mij doen (VIP).

MIJN PLAN DE CAMPAGNE

€368 / €188o

Een Plan de Campagne maken doe je omdat het je helpt om in actie te komen. Een plan waar je zelf het tempo bepaalt, waar je niet hoeft te zoeken naar de juiste weg en waar je geen diploma voor hoeft te hebben. Hoe fijn is dat! Ik heb al mijn wijsheid en levenservaring bij elkaar gepakt en dit prachtige programma gemaakt voor jou! Het bevat video's, werkboeken, opdrachten, muzieklijsten en nog veel meer extra's. In dit programma ga je zelfstandig op reis in jezelf en het zal je leven veranderen. Ik heb de stappen voor je klaar gezet dus je kunt gelijk beginnen. Er is geen tijdsdruk, er is geen moeten en er ligt geen lat waar je overheen moet springen. Het enige wat je "moet" willen is tijd maken voor jezelf en lef tonen door de drempel over te gaan. Ergens in een hoekje van je hart zit nog een stukje moed verscholen. Pak maar mijn hand en spring! Je kunt dit programma online zelfstandig doen of met mij samen 1 op 1 met 10 coachcalls.

INSPIRATIE VOOR EEN FIJNER LEVEN
|

“Christa, dankjewel voor de lieve reactie! Het ontroert me.

Ik voel door de woorden heen dat je mijn strijd begrijpt.

Ook voel ik me nu helemaal de moeite waard door jouw persoonlijke bericht.

Erkenning en herkenning van iemand die mij niet kent.

Echt een cadeautje op deze dag!”

Wie gaat je inspireren

Life of Chrisje is gestart door Christa Krommenhoek. Christa schrijft columns die raken en ontroeren en met haar online programma “Mijn Plan de Campagne” inspireert ze vrouwen om na een kantelmoment in hun leven op een creatieve manier weer op te staan. Haar online schrijfcursus en community verbinden mensen met zichzelf en anderen en in 2017 werd haar boek “Bestemming bereikt” uitgegeven. Ook hielp ze al honderden mensen, in kwetsbare situaties, tijdens schrijfsessies naar een nieuw begin.

Christa breekt met haar woorden en ontmoetingen muurtjes af van pijn, verdriet, overleven en bouwt een brug voor liefde, geloven in jezelf, het volgen van je dromen, doorzetten en (opnieuw) genieten van de mooie dingen in het leven. Op inspirerende wijze brengt ze je in aanraking met creatief schrijven en de kracht van je eigen woorden om zo op weg te gaan, naar een leven wat bij je past.” -Suzan

Meer lezen over Christa?

Er moeten mensen zijn, die op hun stoelen gaan staan, om sterren op te hangen in de mist..

 

 

© 2019 Life of Chrisje

Pin It on Pinterest