DE SCHRIJFSCHOOL

Creatieve inspiratie voor de woorden van je hart.

 

Wat is de "SCHRIJFSCHOOL"

De Schrijfschool is een inspirerende plek waar je de kracht van je eigen woorden gaat ervaren. Je leert kwetsbaar maar krachtig te schrijven over momenten, gedachten en gevoelens. Zodat je met rust in je hoofd, meer zelfvertrouwen en een open hart durft te gaan staan voor wie je bent. Creatief leren schrijven, wekelijkse inspiratie en verbinding en feedback met gelijkgestemden. Een club waar geen diploma’s nodig zijn, waar je niet hoeft te kunnen schrijven en waar je mag zijn wie je bent.

Wat ga je vinden..

Inspiratie om creatief te gaan (starten met) schrijven, je hoofd leeg te maken en je hart te vullen met plezier en moed. Tips en trics om te schrijven vanuit je hart, voor jezelf, in blogvorm of voor je boek. Herkenning in de woorden van een ander, je staat niet alleen en je kunt (als je dat wil) jouw eigen schrijfsels en creaties delen met de groep. Kortom, een inspirerende en warme community waar je binnen en buiten de lijntjes mag schrijven, zonder rode strepen in je schrift. Waar potloden en pennen op een lange virtuele tafel staan. Waar je kleine en grote schrijf- en inspiratiecursussen gaat vinden om in actie te komen. Start met de woorden van je hart, het zal je leven gaan veranderen!

Wil je je hoofd leegmaken en je hart weer vullen?

Wie gaat je inspireren

De Schrijfschool is gestart door Christa Krommenhoek. Christa schrijft columns die raken en ontroeren en met haar online cursussen “Schrijven vanuit je hart” – “Mijn Plan de Campagne” en de coach piposessie inspireert ze vrouwen om met de kracht van hun eigen woorden weer op te staan voor zichzelf. In 2017 werd haar boek “Bestemming bereikt” uitgegeven en haar tweede boek “De kracht van liefde” verschijnt september 2019! Ook hielp ze al honderden mensen in kwetsbare situaties, tijdens haar schrijfsessies naar een nieuw begin.

 

“Christa breekt met haar woorden en ontmoetingen muurtjes af van pijn, verdriet, overleven en bouwt een brug voor liefde, geloven in jezelf, het volgen van je dromen, doorzetten en (opnieuw) genieten van de mooie dingen in het leven. Op inspirerende wijze brengt ze je in aanraking met creatief schrijven en de kracht van je eigen woorden om zo op weg te gaan, naar een leven wat bij je past.” -Suzan

 

LID WORDEN?

Je kunt GRATIS lid worden van de Schrijfschool, hiermee krijg je (zo lang de community bestaat) toegang tot een fijn en inspirerend netwerk waar je op verschillende creatieve manieren aan de slag kan met je eigen woorden. Je deelt mee in de exclusieve content en waardevolle tips die Christa alleen daar in de groep deelt en leert onder andere over schrijven vanuit je hart, je verdriet eruit schrijven, art journals maken en momenten vastleggen in woorden. Laat de stemmen in je hoofd maar praten, wees niet bang dat je al moet kunnen schrijven of te weinig tijd hebt want dat is allemaal niet aan de orde. De lat ligt op de grond, stap erover heen en schrijf je nu in! 

 

DE SCHRIJFSCHOOL

Schrijftips, cursussen en inspiratielessen.

|
“Deze groep, en jijzelf in het bijzonder, heeft me over de streep getrokken om mijn kwetsbare kant soms te laten zien. Om af en toe het deksel van de beerput een klein beetje op te lichten en daardoor de boel een beetje te laten ventileren. Ik heb niet elke opdracht gemaakt of actief gereageerd, en het is juist zo fijn dat niemand je dat kwalijk neemt. Niemand oordeelt en dat geeft een heel veilig gevoel. Dank jullie daarvoor!”  – LISETTE

 

© 2019 Life of Chrisje

Pin It on Pinterest