IMG_7221

 

Mag ik wel GROOT worden? Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Toch? Ik zie me nog in de rij staan in de 1e klas, mijn juf slingerde mijn schrift door de klas terwijl ze schreeuwde wat ik niet goed deed en waarom ik het in mijn hoofd haalde om later op school te komen na de Sinterklaas. Ik fluisterde, met brandende tranen in mijn ogen, dat mijn vader dacht dat dat mocht. Daarna werd ik stil. Ik nam me voor me nooit meer zo publiekelijk te laten vernederen dus hield ik mijn hoofd binnen het keurige maaiveld.

En jaren later, na veel verdriet door het ongeluk van mijn vader in mijn tienertijd, een scheiding toen mijn man naar een ander liep, een ongeluk van mezelf en verlies van mijn gezondheid, ben ik er klaar voor! Fucking Hell Yeah, een woord wat ik nooit zal gebruiken, maar nu zeg ik het hier. IK BEN ER KLAAR VOOR! Groot, zichtbaar, delen en verbinden..

Want terwijl afgelopen jaar alle tekenen aan de wand oplichten, de pijlen letterlijk met lichtbanen wijzen naar mijn nieuwe richting. Ik ook al begonnen ben en toch die stemmetjes hoor: „wie zit er op jou te wachten, dat kun jij niet met je gezondheid, wie denk je dat je bent, etc.”

Hoe knap zou het zijn als ik het toch ga doen, me niet meer laat tegen houden door het verdriet en de ellende van buitenaf, de oordelen van anderen die hun dromen zelf niet eens waarmaken. Waarom zou ik klein blijven terwijl mijn boodschap en missie zo groot is. Als mensen mij om hulp vragen en aangeven zich niet meer zo alleen te voelen door mijn woorden en verhalen. Het negeren van je kracht en je talent om te doen waar je goed in bent, waar je een ander mee kan helpen naar een hoger level. Wat een verspilling eigenlijk en hoe zonde is dat als je het niet gaat delen.

En zoals ik afgelopen week al in mijn blog over Lou Niestadt schreef, ik wil de wereld mooier maken op een creative crazy manier. Het verspreiden van mijn hulp, delen van creatieve inzichten, het aanwakkeren van jouw eigen vuur en creëren van mooie dingen!” En dat is wat ik ga doen in 2016!!

‪#‎followme‬ ‪#‎gelukverspreiden‬ ‪#‎delenmag‬

Pin It on Pinterest

Share This