Schermafbeelding-2015-12-08-om-09.51.44-versie-3
Je hoeft niet een grote groep volgers te hebben of bekend te zijn om GROOTS te kunnen leven. Vorig jaar leerde ik daar veel over van Lou Niestadt. Over de manier van in het leven staan, over GROOTS en MEESLEPEND te leven zonder je te laten meeslepen door de grootheidswaan van de dag en het leven. Maar ook over andere dingen zoals het ruimte geven aan je creativiteit, de stemmen in jezelf.

De stem die zegt: “het moet zoals het hoort, zoals je het geleerd hebt. “Of luister je naar die andere stem in jezelf die vrije, creatieve. Die verbinding maakt met haar innerlijke zelf. Het tekenen van mijn dag maakte me bewust van andere dingen. En dat klinkt misschien suf, maar ineens zag ik dat het hoedje van een eikel een patroon had. Omdat ik het ging tekenen en anders ging bekijken kreeg ik oog voor de details.

En er gebeurde nog veel meer. De lessen van Lou maakten me wakker als ik weer te hard aan het rennen was. En zoals ze zelf ook zegt: als Groots en Meeslepend „ Groots Meegesleept” wordt. Ik kreeg het gevoel van herkenning zoals ik ook van de lezers van mijn blogs vaak terug hoor. En dat voelt zo goed!
 
Ik huilde met haar mee in sommige video’s. Puur en oprecht gewoon zoals ze is. Begon luid zingend aan de opdrachten van haar andere onderwerpen. En leerde over de boodschappen die in de puinhopen van je leven verborgen zijn. En tja wat doe je daar dan mee.
 
Lou is een voorbeeld en een inspiratiebron voor mij. Zonder te vereren, zonder op een voetstuk te plaatsen. Maar wat ik deel met haar is de wil om de wereld mooier te maken op een creative crazy manier. Het verspreiden van je hulp, delen van creatieve inzichten, het aanwakkeren van je eigen vuur en het creëren van mooie dingen!
 
Thanks Lou!

Pin It on Pinterest

Share This