Wat doe je met de rest van je leven?

Het is tijd dat je beseft dat iedere dag een nieuwe kans is om je leven vast te pakken.

Leef het voluit in de vorm zoals het komt!

Dit online programma is voor alle vrouwen die toe zijn aan de eerste stap op weg naar een nieuw begin. Een plek waar je opstaat na tegenslagen en je niet meer laat tegenhouden door de beperkingen van je lijf of de situatie waar je in zit. Waar je andere vrouwen ontmoet, die ook na lange tijd, echt willen gaan staan voor wie ze zijn en die toe zijn aan het maken van hun eigen “Plan de Campagne!” Omdat het tijd wordt dat je het leven in je eigen hand neemt en je hart vult met plezier en moed!

HOE WERKT HET?

Ik heb al mijn kennis en inspiratie gebundeld voor jou, zodat jij op weg kunt gaan op reis in jezelf. Gewoon  op je eigen tempo en wanneer je maar wil. Niets hoeft en alles mag. En het mooie is dat je in het clubhuis gelijkgestemden gaat vinden waar je je verhaal kunt delen. Mijn Plan de Campagne is een online programma met 1o modules waar je zelfstandig aan de slag gaat met alle belangrijke, universele gebieden die iedereen tegenkomt in zijn leven. Je start met Schatzoeken om te voelen wat je bent verloren of wat je graag (weer) wil vinden en gaat door met nog veel meer onderwerpen zoals Beginnen, Verdwalen, Verdriet, Liefde, en de binnenkant van je Hart, naar uitvinden wie je bent, naar het opmaken van de Balans en het maken van een plan B. WOW hoe cool is dat! Een plan voor jezelf, waar je meteen mee kan starten en wat niet wegloopt als het echte leven bij je voor de deur staat! Want dat is nou precies wat ik je wil leren!

 

Er zit een duidelijke structuur en opbouw in het programma met vele video’s, opdrachten, printable werkboeken en vele extra’s waardoor je de weg niet zal kwijtraken. Je krijgt er een exclusief spelbord in je brievenbus bij om je reis vast te leggen en met trots het einde te bereiken!

 

 

*Tijdsinvestering: afhankelijk van je tempo, zes tot twaalf maanden, stoppen en weer beginnen wanneer jij maar wil.

 

**Levenslang toegang zolang het programma bestaat.

 

 

 

|

“Toen ik me inschreef had ik niet kunnen denken dat het zo’n prachtig, mooi vormgegeven, overzichtelijk online programma zou zijn. Ik werd al heel enthousiast van de vooraankondiging. Er ging zoveel borrelen dat ik niet kon wachten om te beginnen. Ben je meer schrijver of meer creatief met papier en tekenen? Zoek je een groep gelijkgestemden die je vaak net weer dat kleine duwtje geven wat je nodig hebt? Hier is echt voor iedereen wat te vinden. En ik heb gemerkt dat we allemaal zoveel meer gemeen hebben dan je in eerste instantie zou denken. En last but not least: Zo fijn die super inspirerende begeleiding van Christa!”

– Carla

Een Plan de Campagne maken doe je omdat het je helpt om in actie te komen. Het laat je de stappen zien en het allerbelangrijkste: je ziet waar het begin is. Vergeten dromen komen weer naar boven en je merkt dat je op ieder moment kunt starten met opnieuw beginnen. Frustraties en verdriet van het verleden of het heden bepalen niet langer meer je gedachten want je leert op verschillende manieren hoe je ze kan laten zijn en laten gaan. Een plan waar je zelf het tempo bepaalt, waar je niet hoeft te zoeken naar de juiste weg en waar je geen diploma voor hoeft te hebben. Hoe fijn is dat! Waar mensen je hand pakken als je dat nodig hebt en je weer, zonder oordeel, op je eigen weg zetten. 

 

DIT ZIJN DE MODULES

We gaan samen zonder na te denken op een zwerftocht naar een inspirerend leven. Welke uitdagingen komen we tegen onderweg? Welke  aanwijzingen helpen ons naar groei, inzicht, levenslust en kracht? 
Welke keuzes komen er op je pad, wat heb je nodig in je huis, en in je hart? Waar wil je je mee omringen en van wie of wat ga je afscheid nemen? 
Wie was je en wat waren je dromen, voordat je je keurig ging gedragen? Wil je terug naar het kind in jezelf om weer de blijdschap en de zorgeloosheid te kunnen voelen?
Wanneer ben je nu werkelijk jezelf kwijtgeraakt? Door het leven wat je liet rennen, door verplichtingen van anderen of door je eigen keuzes?
Hoe ga je om met een scheiding, het loslaten van je kinderwens, je kinderen die uitvliegen of andere lastige fases in je leven waarover het verdriet nog zo diep van binnen zit? 
Liefde voelen voor jezelf en voor de ander. Zijn we als vrouwen niet een kampioen in geven? Alleen vaak niet aan onszelf. En wat doe je met liefde die niet beantwoord wordt of niet vervuld is?
Ons hart laat ons voelen, van teleurstellingen en verdriet tot enthousiasme en euforie. Hoe ga je om met al die gevoelens en op welke manier kun je de kamers van je hart met dankbaarheid vullen?
Wat waren ook alweer je talenten, waarin ben jij uniek? Durf je te gaan staan en jezelf zichtbaar te maken? Geloof je in jezelf? Wat zijn je sterke kanten en welke draken leven er in jouw wereld?
Stel je voor dat je morgen niet meer kan doen wat je altijd al deed. Heb jij dan een plan B? Of mag je ook een plan B maken zonder tegenslagen in je leven? 
Ben je goed in NEE zeggen, niets doen of ontspannen of ren je maar door het leven heen? En weet je hoe je je graag zou willen voelen? Of wil je dat nog leren?  
MIJN PLAN DE CAMPAGNE IS EEN INITIATIEF VAN CHRISTA KROMMENHOEK

“In februari startte ik met Mijn Plan de Campagne en wat een leuk en mooi programma is het! Al een jaar thuiszittend met een burn-out kwam dit programma voor mij op het juiste moment. Het is een enorm fijne manier om, op een leuke, ontspannen en creatieve manier ‘te werken aan jezelf’. En Christa loopt, als fantastische juf, met ons allemaal langs onze zijlijnen mee. Het programma is zo ingedeeld dat je steeds naar jezelf leert/moet kijken waardoor je inzichten krijgt over wie je nu werkelijk bent, waar je staat op dit moment in je leven en waar je valkuilen en/of ‘pijnpunten’ zitten. In mooie, duidelijke modules werken we in ons werkboek en delen we (soms) onze opdrachten. En ons Clubhuis, een besloten omgeving, is inmiddels uitgegroeid tot een mooie en lieve groep vrouwen die met elkaar de dingen delen die we kwijt willen. En er zijn wonderbaarlijk veel gelijkenissen in onze verhalen. Een ieder heeft haar eigen problemen, haar eigen verleden, haar eigen reden om MPDC te volgen. De herkenning, maar ook de lieve, opbeurende, stimulerende woorden van de ‘mede-studenten’ zijn dan ook hartverwarmend. En straks, na een jaar MPDC, hoop ik te kunnen zeggen dat ik een betere versie van mezelf ben geworden. Want daar ga ik voor!”

– Esther

Geef liefde aan jezelf!

 

Gun jezelf een prachtig leven! Je bent het waard!

WELKE BONUSMODULES KUN JE VERWACHTEN?

HIPPIE HOLIDAY Op reis gaan, angsten, inzichten en verlangens. Wat kom je allemaal tegen als je op reis gaat. Op weg naar je bestemming. In je hoofd, om je heen en hoe ga je weer terug. Living the Free Live! En stopt dat als je terug komt? Start your own Hippie Holiday!

HAPPINEZ SCHRIJFKAARTEN Om te inspireren, te verwonderen. Jezelf in beweging te zetten. Van binnen en om je heen. Leren hoe je zelf de inspiratie kan vinden. Met woorden op papier. Inzichten vanuit je hart. Start your own Happy Life!

EMBRACE YOURSELF Een kritische stem leeft in ons. Klaar voor de aanval om de controle over te nemen. Om ons als een jojo omhoog en omlaag te laten gaan. In gedachten en gewicht. Wanneer nemen we de regie in eigen handen? Love your body!

|

“De vooraankondiging sprak mij zo aan en het voelde zo goed dat ik het traject, waar ik mee zou gaan beginnen, acuut gestopt heb, omdat dat juist niet goed voelde. Heb eerst Christa haar boek “Bestemming bereikt” gelezen en normaal ben ik totaal geen boeklezer, maar dit boek is zo fijn om te lezen. De vrouwen die nu meedoen hebben elk hun eigen rugzak maar samen zijn we sterk en doen we met z’n allen inspiratie op en dat mede door onze geweldige lerares Christa!”

– Yvonne

Schrijven, momenten vangen in woorden en mensen verbinden is mijn passie. Verbinden met elkaar, maar in de eerste plaats met zichzelf. De lijn naar binnen die je in evenwicht houdt zodat je in het leven van je dromen kunt wonen. Zelf heb ik ervaren, door ziekte en andere zaken, dat ik de lijn met mezelf kwijt was. Maar sinds ik mijn leven op meerdere vlakken omgooide voel ik de blijheid en energie weer stromen. Ook met een beperkt lichaam of minder mogelijkheden kun je je dromen bereiken. Ik ben daar het levende bewijs van. Dus, pak mijn hand en loop met me mee. Op je eigen tempo en manier, op weg naar een inspirerend leven. Als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs Christa

 

© 2019 Life of Chrisje

Pin It on Pinterest