'PODCAST LIFE OF CHRISJE'

De Life of Chrisje Podcast gaat over de momenten dat het echte leven bij je voor de deur staat. Heldere en ontroerende woorden die je inzicht en inspiratie geven om in actie te komen voor jezelf. Ik leer je lucht te geven aan de woorden van je hart om zo met meer blijheid en zelfvertrouwen in het leven te staan. Opstaan na tegenslag, meer liefde voor jezelf voelen en de glans weer vinden in je leven. Ook jij kunt dat, want ergens in een hoekje van je hart zit nog moed verstopt. Dus ga met me mee, op reis in jezelf. Je staat nooit alleen.

De woorden van mijn hart, tegenwoordig schrijf ik ze niet alleen, maar spreek ik ze ook vaker hardop uit. Zoals dus hier in mijn nieuwe podcast-serie waarin ik vertel over mijn leven. Aflevering twee begint emotioneel maar wilde ik toch delen met je. Hij gaat over het verlies van mijn vader, de keuzes die ik bij zijn afscheid maakte en waarom dit zoveel met me doet. Wie weet heb je er iets aan.

LUISTER en ABONNEER je via onderstaande linken. En als je wil: laat daarna je sterren of je recensie achter! Want daarmee maak je mijn bereik om anderen te helpen nog groter!

Heb je geen iTunes, luister dan via Soundcloud. Allebei kun je op de computer of via app vinden en kun je luisteren op elke smartphone.

Creative Writing Club

Creatieve inspiratie voor de woorden van je hart.

 

© LIFE OF CHRISJE

Pin It on Pinterest