WOORDEN DIE RAKEN & ONTMOETINGEN DIE INSPIREREN

Een missie hebben en door dalen en over bergen gaan om dat te bereiken. Erkenning en nog meer zichtbaarheid door de reacties en recensies van lezers en “klanten”. Het bewijst eens te meer dat je niet moet opgeven om je droom te kunnen bereiken. De wereld mooier maken door de handen van mensen te grijpen en ze te inspireren naar een positief nieuw begin. Kwetsbare doelgroepen zonder het juiste voorbeeld om hen heen die het begin niet meer kunnen vinden. Dwalend in hun eigen doolhof wil ik ze de gouden aanwijzing reiken naar een nieuwe weg.
Ik breng mensen op inspirerende wijze in aanraking met de kracht van woorden. Ieder verhaal is het waard om te vertellen. Schrijven brengt je dicht bij jezelf, het ordent je gedachten, verlost je van zorgen en brengt je op ideeën.

♥︎

FACEBOOK SCHRIJFSCHOOL // In de geheime Schrijfschool op Facebook kun je gratis inspiratie krijgen, luisteren,lezen en schrijven. Je hoeft NIET te kunnen schrijven en je HOEFT niet te schrijven. We hangen in de schoolbanken en schrijven alleen thuis of online wat bij ons past. Er is geen moeten maar MOGEN, er is geen STREVEN maar LEVEN en PLEZIER is onze PRIORITEIT! MELD je aan onderaan als je even stiekum een kijkje wil nemen.

♥︎

SCHRIJFSESSIES // In mijn SchrijfCafés op locatie of in de VIP pipowagen-sessie in mijn achtertuin geef ik je opdrachten die iets los maken, verhelderen, spiegelen en die je weer in beweging zetten. Met eenvoudige maar doeltreffende, korte opdrachten raken mensen geïnspireerd. Gevoelens die er lang niet mochten zijn of vergeten waren komen naar boven. Het zichtbaar maken van verdriet en daar uiting aan geven en kunnen delen is een belangrijk breekpunt. Vaak is er jarenlang niet over gesproken, mocht het er niet zijn. Opluchting en herkenning in elkaars verhalen. Het naar boven halen en delen van herinneringen. Ontroerend om te zien dat mensen na een heel leven er nu achter komen dat ze mogen zijn wie ze zijn. Dat de stemmen van anderen, van vroeger hen niet meer hoeven te belemmeren. Stuur me een mail als je meer wil weten voor jezelf of jouw organisatie.

♥︎

ONDERNEMERS // De stem van je hart laten klinken in de woorden over je bedrijf is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is anders te kijken en het denken los te laten. Met de woorden uit je hart kun je jouw vingerafdruk achterlaten. Wat is jouw DNA? Wie draaien zich om bij jouw woorden. En wat als niemand dat doet, wat voel je dan. Laat de angst eens los en begin met schrijven. Niet als je website klaar is of af, niet als je kaartjes pas gedrukt zijn. Niet als je later de tijd hebt, maar nu. Wat is je boodschap en wie wil je bereiken. Draai het om. Niet op zoek naar alle mogelijke klanten maar naar de mensen die jij als ondernemer wil helpen. Laat je stem spreken in je woorden. Schrijf je boodschap aan de wereld op en BEGIN! En kom je er niet uit dan help ik je graag in een pipowagen-sessie of op een andere inspirerende plek. Mail me of boek hieronder een pipowagen-sessie.

♥︎

SCHRIJVEN & COACHING 

MOTIVATIE & OPDRACHTEN

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

De woorden over mij

Door te luisteren en zich in te leven in de ander weet ze de juiste woorden te vinden. Haar advies helpt mij in het nemen van beslissingen die goed zijn voor mij.

Esther

Gevoelens zo mooi omschreven, daar moet je niets meer aan toevoegen en kun je alleen maar stil van zijn.

Ron

Een mensenmens, eerlijk, puur en open. Als ik haar om hulp zou vragen zou ik het over de echte dingen in het leven hebben. Ze ontroert anderen op een mooie manier.

Annemiek

Ze heeft me geleerd vooral dicht bij mezelf te blijven en open te staan voor de meningen van anderen.

Janny

Bij haar heb ik het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben, met al mijn ups en downs. Dat ik het waard ben en steeds moet proberen te genieten van iedere dag die komt!

Regina

Door haar levenservaring en niet direct veroordelende mening, kan ik mijn verhaal altijd bij haar kwijt.

Karin

© Life of Chrisje 2017

info@lifeofchrisje.nl

Fotografie: In een flits & Jessarela Fotografie