Bestand 08-06-16 08 10 15

 

Ze zeggen weleens, begin voor je klaar bent. Maar dat zit niet in mij. Niet in de meesten van ons. Wat is dat toch. Dat het eerst perfect moet zijn, of goed genoeg. Eerst het precies willen kunnen of goed willen weten. Voordat we een stap zetten. Deze week heb ik dus iets gedaan waar ik nog niet zeker over ben. En het voelt doodeng. Alsof ik boven op die duikplank sta. Net als vroeger. Maar toen liep ik er weer af, het trapje naar beneden. Iedereen moest aan de kant. Mijn ogen naar de grond gericht. Bange wezel dat ik was.

 
Het ouder worden geeft je zekerheid. Je leert dat de dingen vaak anders lopen dan je dacht. Dus gooi je vaker je haren los. En spring je in een nieuwe situatie. Op weg naar meer geluk. Meer verdieping, tevredenheid. Dus daar sprong ik, deze week. Een verandering voor de volgers van mijn blog. En voor de volgers op Facebook. Er komt niet meer bij iedere blog een mail in je brievenbus. Maar eens in de zoveel tijd een nieuwsbrief. Een happy, creatieve nieuwsbrief dan want standaard past niet bij mij. Ik heb zoveel te vertellen, over de simpelheid van het leven, over positief zijn. Over jouw kracht. Over blij en verdrietig zijn. Want wat ik steeds terug hoor van lezers is dat ze zich verbonden voelen omdat ze zich herkennen in mijn verhalen. Dat ze tussen de regels door het duwtje vinden wat ze nodig hebben. En daar word ik dan weer blij van.
 
Ik wil je verbinden met een ander als je eenzaam bent. Ik wil je creatief leren schrijven als je daar behoefte aan hebt. Ik wil je woorden vangen en betekenis geven als jij ze wil bewaren. Ik wil, ik wil… De thee staat binnenkort klaar in mijn pipowagen al is het nog even passen en meten of iedereen een stoel heeft. De „speciale inspiratie sessies en schrijfproducten” zijn in de maak. Er stroomt namelijk een hoop inspiratie door mijn hoofd en aderen en ik popel om het door te geven aan jou! Dus doe je schoenen uit, gooi je haren los en ga met me mee. Op avontuur, op je eigen zwerftocht door jouw leven.
 
Als volger van mijn blog krijg je automatisch mijn nieuwsbrief. Mocht je dit niet meer willen dan kun je je afmelden onderaan de nieuwsbrief als deze in je mail verschijnt. Ik heb er zin in! Jij ook?
 
Ken je iemand die ook positieve inspiratie kan gebruiken stuur dan deze mail door. Ze kunnen zich aanmelden op www.lifeofchrisje.nl
Lief, dank je wel!
xx Chris
 IMG_4572

Pin It on Pinterest

Share This